O nama

Tamburaški orkestar “Zlatni Fijaker” osnovan je 2006. godine u Novom Sadu, na inicijativu kontraša Bojana Ćurčića. Članovi „Zlatnog fijakera“ su muzičari sa bogatim muzičkim iskustvom i stažom koje, pre svega, povezuju međusobno prijateljstvo i velika ljubav prema muzici, a zatim i velika odgovornost i profesionalan pristup muziciranju kao odabranoj profesiji, što svim ljubiteljima muzike garantuje odličnu atmosferu i fantastičan provod uz zvuke „Zlatnog fijakera“.

U svojoj kratkoj, ali veoma aktivnoj istoriji postojanja, „Zlatni fijaker“ svira u gotovo svim, po tamburi čuvenim, lokalima u Novom Sadu, a u nekoliko navrata priliku da uživaju u muzici „Zlatnog fijakera“ imali su i ljubitelji tambure u Sloveniji, Austriji i Crnoj Gori. Brojne svirke i želja da se udovolji i najzahtevnijim gostima doveli su do toga da se „Zlatni fijaker“ danas može pohvaliti zavidnim repertoarom i usviranošću.

”Zlatni fijaker” raspolaže profesionalnom bežičnom audio opremom, pa članovi orkestra nisu vezani za binu i mogu se slobodno kretati bez ikakvih posledica po kvalitet zvuka, kao i ozvučenjem kojim se bez problema mogu ozvučiti i skupovi preko 300 gostiju. Bez obzira na to da li se svira za 30 ili 300 gostiju, za članove „Zlatnog fijakera“ su potpuna posvećenost gostima, uredna garderoba i ljubaznost imperativ.

Svi ljubitelji kafanske muzike i odličnog provoda uz zvuke „Zlatnog fijakera“ mogu uživati svakog petka u „Kabareu Atina“, koji se nalazi na Trgu Slobode u Novom Sadu.

 

2,170 total views, 3 views today